Telepítési segédlet

Windows 10 telepítése és aktiválása

Hordozható USB adathordozó létrehozása

Kérem kövesse az alábbi útmutató lépéseit, a telepítési USB-meghajtó létrehozásához.

 1. Töltse le a Media Creation Toolst: INNEN
 2. Helyezze be a számítógépbe, vagy laptopba a telepítéshez használni kívánt USB-adathordozót. Az adathordozónak legalább 8GB nagyságúnak kell lennie (bár a rendszer 4 GB-t fog feltüntetni, a Microsoft is alátámasztja, hogy nagyobb fájlról van szó) és győződjön meg róla, hogy tudja, melyik meghajtó tartozik hozzá (D, E, F stb.) Válassza a Telepítési adathordozó létrehozása másik PC-hez pontot, majd kattintson a Tovább gombra.
 3. Most válassza ki a nyelvet, a bitszámot valamint a megfelelő Windows verziót és kattintson a Next gombra.
 4. Most el kell döntenie, hogy telepítési adathordozót szeretne létrehozni, vagy csak egy ISO fájlt töltene le. Az USB flash meghajtólétrehozásához válassza az USB flash meghajtó opciót, és kattintson a Tovább gombra.
 5. A következő képernyőn megkérjük, hogy válassza ki a használni kívánt USB-meghajtót. Válassza ki a megfelelő cserélhető meghajtót, majd kattintson a Tovább gombra.
 6. Ezután a Media Creation Tool megkezdi a Windows 10 letöltését a PC-re.Miután letöltötte az eszközt, a Windows 10 az USB-meghajtóra helyezi. Miután ez megtörtént, a meghajtó kész lesz. Kattintson a Befejezés gombra, hagyja az eszközt tisztítani és húzza ki az USB-meghajtót.
 7. Most kapcsolja ki azt a számítógépet, amelyen a Windows 10-et telepíteni kívánja. Csatlakoztassa a korábban létrehozott USB-meghajtót a számítógépbe, majd kapcsolja be. A telepítési folyamatnak automatikusan el kell indulnia. Ha a folyamat nem indul el automatikusan, BIOS-on keresztül kell telepítenie az operációs rendszert – lásd az alábbi útmutatót, hogy megtudja, hogyan.
Választható: A Windows 10 telepítése BIOS-on keresztül

Megjegyzés: Ezt csak akkor végezze el, ha Ön haladó felhasználó, ha nem tudja, hogy mit tegyen, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz, hogy segítsen.

Indítsa el a számítógépet, és nyomja meg az ESC / F1 / F2 / F8 / F10 / F12 billentyűt (próbálja ki, hogy melyik működik, a helyes billentyűzeti gomb minden rendszer esetében eltérő) az indítási képernyő alatt. Megjelenik egy BIOS menü.

 1. Válassza ki a BIOS beállítását. Megjelenik a BIOS beállítási segédprogram oldala.
 2. A nyílbillentyűkkel válassza ki a BOOT fület. A rendszereszközök prioritás szerint jelennek meg.
 3. Ha a CD vagy DVD meghajtó számára elsőbbséget akar adni, a merevlemezzel szemben, helyezze azt az indítási sorrend listán az első helyre.
 4. Ha az USB-adathordozó számára elsőbbséget akar adni a merevlemezzel szemben, az alábbiakat kell tennie:
  1. Helyezze a merevlemezt az indítási sorrend lista első helyére.
  2. Bõvítse a merevlemez-meghajtót az összes merevlemez meghajtó megjelenítéséhez.
  3. Helyezze az USB eszközt a merevlemezek listájának elejére.
  4. Most mentsen egyet majd lépjen ki a BIOS beállítási Kövesse annak lépéseit.
Internetes aktiválás

A Windows aktiválásának legegyszerűbb módja az interneten keresztüli aktiválás.

Kövesse az alábbi lépéseket a Windows internetes aktiválásához:

 1. Kattintson Start Menüre az asztalán, majd válassza ki a Beállításokat  (középső ikon, bal alsó sarokban).
 2. Válassza ki előbb a Frissítés Biztonság opciót  majd az Aktiválás opcióját (lásd az alábbi képen).
 3. Keresse ki a ‘Másik termékkulcs megadása’ opciót, majd kattintson rá.  Megjelenik egy ablak, amely kérni fogja a termékkulcs megadását.
 4. Adja meg a tőlünk megrendelt termékkulcsot, majd kattintson a Tovább gombra és kövesse a telepítő instrukcióit.

Videók

https://www.youtube.com/watch?v=Mk-CU1jaCWUhttps://www.youtube.com/watch?v=AOTc8eWd78M

Microsoft Office Pro Plus 2019 telepítése és aktiválása

 1. Nyissa meg a https://setup.office.com -t vagy töltse le INNEN a telepítőt és kezdje meg a telepítést.
 2. Lépjen be a Microsoft fiókjába vagy hozzon létre egyet: https://outlook.live.com/owa/
 3. Adja meg a termékkulcsot, válassza ki az országot és a nyelvet.
 4. Nyomjon a NEXT-re és töltse le a telepítéshez szükséges fájlt.
 5. Indítsa el a  Microsoft Office Professional Plus 2019 telepítését.

Office 2016, Office 2019 és Visio aktiválása telefonon

Bizonyos esetekben technikai okokból előfordulhat, hogy az Office terméket online nem sikerül aktiválni. Jellemzően azt a hibaüzenetet kapja, hogy az adott termékazonosító kulccsal elérte az aktiválások maximális számát, de egyéb hibaüzenetet is kaphat. Ilyen esetben a telefonos aktiválást kell választani az aktiválási képernyőn, amelyet a hibaüzenet alján lévő „vissza” gomb megnyomásával érthet el. A jelenség abban az esetben is előfordulhat, ha a számítógépen korábban már volt más verziójú, illetve kiadású Office program (pl. Office 365, 2013…), vagy valamilyen egyéb Office komponens előtelepítve és/vagy aktiválva. Érintett programok: Excel, Word, Outlook, PowerPoint, OneNote Megjegyzés: A probléma csak azoknál a felhasználóknál jelentkezik, akik nem fizettek elő az Office-ra, hanem az egyszer megvásárolható terméket használják. Amennyiben a telefonos aktiválást választva az „Ez a termék már nem aktiválható telefonon” hibaüzenet jelenik meg, akkor hagyja figyelmen kívül az üzenetet és az aktiváláshoz hívja a +36 (1) 267 4636 automata telefonszámot. A telefonos aktiválás közben legyen megnyitva az Office aktiválási varázsló képernyő mert szükség lesz rá. A telefon automatikusan végig vezeti az aktiváláson, nem kell élő emberrel beszélni. Amennyiben az automata azt mondja átkapcsol, akkor is egy automata veszi át.

 1. Az aktiválás varázslóban válassza a Telefonon lehetőséget, majd a Tovább gombot.
 2. Az Aktiválás varázsló 1. lépésében válassza ki az országát/régióját, majd hívja fel a termékaktiválási központot a kiválasztott országhoz/régióhoz tartozó, a képernyőn megjelenő budapesti telefonszámon, majd értelemszerűen kövesse a telefonautomata utasításait.
 3. A telefon gombjainak segítségével és az elhangzó információk alapján válassza az „otthoni felhasználó” (1-es gomb) lehetőséget (nem vállalati), majd a „termék aktiválása” menüpontot (1-es gomb), majd azon belül az „egyéb Office termék” (3-as gomb) aktiválása lehetőséget. (Nem az Office MAC, azaz nem a 2-es gomb)
 4. Amikor a termékaktiválási központ arra kéri, akkor adja meg az Aktiválási varázsló 2. lépésében látható hosszú telepítési azonosítót. A telepítési azonosító 9×7 számjegyből tevődik össze, figyeljen a pontos megadásra.
 5. Ha az aktiváló központ megkérdezi hány különböző számítógépre volt telepítve a program akkor a 0 (nulla) számot kell megadni.
 6. A telepítési azonosító szám pontos megadása után a termékaktiválási központtól egy jóváhagyási azonosítót is kapni fog, amelyet blokkonként (A, B, C, D…) lediktál az automata és amelyet az Aktiválás varázsló 3. lépésében lévő üres mezőkbe kell beírni az elhangzó utasítások szerint. (Szükség esetén a végén újra kérhető a diktálás)
 7. Amennyiben kitöltötte az üres mezőket válassza a Tovább gombot, és kövesse a megjelenő utasításokat az aktiválási folyamat elvégzéséhez. Ha semmi nem történik, amikor a Tovább gombot választja, nyomja le a billentyűzeten az Enter billentyűt, majd aktiválja a programot.