Windows 8.1 Pro OEM elektronikus licensz

Akció!

8.000Ft 5.000Ft

A Windows 8.1 Pro a Windows 8 utáni továbbfejlesztett verzió, ami különösen az érintőkijelzős használatra lett kifejlesztve. A Windows 8.1 Professional ezért nem csak az egérrel és billentyűzettel kombatibilis a Pc-n, hanem az érintőkijelzős eszközökön is. Az operációs rendszer a felhasználókat egy újonnan kifejlesztett kezelőfelülettel és optimált teljesítménnyel és új funkciókkal varázsolja el.

Bővítésként a 8-as kiadáshoz a 8.1 tökéletes berendezkedéssel szolgál a profi felhasználó és a kisvállalkozások igényeihez. A csempe felületnek köszönhetően a felhasználó megőrizheti a teljes áttekinthőséget az alkalmazások és dokumentumok felett, és ennek megfelelően gyors hozzáférés jön létre. Általánosságban a rendszer úgy lett kifejlesztve, hogy a másolási és egyéb rendszerfolyamatok minden eddiginél gyorsabb sebességgel menjenek végbe. Ezzel minden eszköz egy működő és teljesítményében erős operációs rendszert kap ami nem csak optikai és technikai sajátosságokat tartalmaz, hanem a teljesítményben is fejlődést mutat.

Kézbesítés 24 órán belül.

Leírás

Újdonságok a Windows 8.1-ben

A 8.1 operációs rendszere számos újdonságot vonultat fel. Ezáltal sokféle alapfunkció található meg a rendszerében:

  • Modern felhasználói felület: csempefelület az érintőkijelzőkhöz
  • Internet Explorer 11: új Windows böngésző
  • Fejlett adatforgalom: a másolási folyamatok megállíthatóak, majd gombnyomásra tovább folytathatóak
  • Új feladatkezelő: a folyamatok magasteljesítményű kezelése
  • Windows webáruház: a modern alkalmazások letöltéséhez
  • Windows Defender: a kémprogramok elleni védelemhez

Ezen kívül a Windows 8.1 Pro rendelkezik minden a Windows 8 Pro minden funkciójával, melyek a következők: csoportos irányelvek, domain belépés, remote desktop és az Encrypting File System. Egy virtuális merevlemez beindítása is lehetséges a Windows 8 Professional-el. Ezen felül a frissítéseken keresztül sok új funkció társul.

Újítások a Windows 8.1 Pro-ben

A Windows 8 Professional-hez képest egyes optikai és teljesítménybeli változások lettek végrehajtva. A legjobban feltűnő változás, hogy az asztalt lehet csempe vagy klasszikus módban is használni. A rendszer startmenüjét a jobb egérgombbal mostantól (hasonlóan a Windows 7-hez) meg lehet jeleníteni. Így a felhasználó érintőkijelzős eszközén és egérrel kezelt PC-jén egyaránt a testreszabott optimális funkciókat használhatja. Ezen felül rengeteg számos előre telepített modern alkalmazás található meg. Az eddigi video, fotó, kamera és zene alkalmazások funkciói is újításokat kaptak.

A nagy teljesítményű Windows 8.1 Pro

A számos újítás és a felületi fejlődés mellett a rendszer egy erős platformot hoz létre, amivel az új programokkal és funkciókkal a vállalkozása alkalmazottait hatékonyan támogatja a feladataiban. A teljesítménybeli növekedésnek köszönhetően a 8.1 egy megbízható operációs rendszer. A modern felhasználói felület és a új típusú alkalmazások a felhasználónak egy valóban aktuális rendszert bocsájt rendelkezésére.