Kaspersky SMALL Office Security Version 6 5PC 5Mob 1Server / 1 Év

Akció!

64.000Ft 60.000Ft

A Kaspersky Small Office Security szoftvert kifejezetten olyan, kis méretű irodák számára terveztük, amelyek bevételeik növelésére kívánnak összpontosítani, ezzel egyidejűleg pedig egy költséghatékony és megbízható védelmi megoldásnak köszönhetően nem kell aggódniuk informatikai környezetük biztonsága felől. A Kaspersky Small Office Security speciális funkciókkal ötvözi az otthoni számítógépes védelem egyszerűségét, hogy vállalkozása biztonságban legyen, miközben alkalmazottai a munkájukat végzik. Windows® / macOS / Android™ / iOS

Elfogyott

Kategória:

Leírás

VÉGZI A MUNKÁJÁT, MÍG ÖN A SAJÁTJÁVAL FOGLALKOZIK

Egy biztonsági megoldás, amely nem igényel időráfordítást, hogy Ön a fontos üzleti feladatokra összpontosíthasson. Védi alkalmazottait, anélkül, hogy üzenetekkel és értesítésekkel vonná el figyelmüket, hogy biztosítsa zavartalan munkavégzésüket. A Kaspersky Small Office Security egyszerűen végzi a munkáját, míg Ön a sajátjával foglalkozik.

ZSAROLÓVÍRUSOK ELLENI VÉDELEM A GONDATLAN ALKALMAZOTTAK SZÁMÁRA

Még ha egy alkalmazott meg is nyit egy rosszindulatú hivatkozást, és egy zsarolóvírus megkísérli titkosítani a munkafájlokat, a szoftver a visszaállítás érdekében automatikusan létrehoz egy biztonsági másolatot a titkosítatlan fájlról

KERÜLJE EL AZ ONLINE CSALÁSOK ÉS ÁTVERÉSEK VESZÉLYEIT

Több biztonsági szint révén megakadályozhatja, hogy a tolvajok ellopják vállalata pénzét: amikor online intézi banki ügyeit vagy vásárol, egyedülálló Biztonságos pénzügyek technológiánk ellenőrzi, hogy a webhely biztonságos és valós-e, ezt követően pedig egy speciális, védett módban nyitja meg a webhelyet (kizárólag Windows- és Mac-rendszereken).

AKADÁLYOZZA MEG A FIÓKELTULAJDONÍTÁSI CSALÁSOKAT

A jelszókezelő eltárolja és biztosítja a használt eszközökön található jelszavakat és érzékeny fájlokat – Önnek mindössze egyetlen jelszót kell megjegyeznie.

Értesítést kap, ha fájlkiszolgálója gyenge jelszóval (pl. „1234”) rendelkezik, vagy ha a jelszót már hosszabb ideje nem változtatták meg.

FELHASZNÁLÓBARÁT VÉDELEM AZ EGÉSZ VÁLLALKOZÁSA SZÁMÁRA

Többrétegű védelem egyetlen felhasználóbarát csomagban – a tapasztalat igénye nélkül és csupán minimális energiaráfordítással biztosíthat maximális védelmet vállalkozása egészére kiterjedően.

Kényelmes webes portál

Üzleti megoldás lévén a Kaspersky Small Office Security az Ön kényelme érdekében dedikált portállal (ksos.kasperksy.com) rendelkezik, ahol ellenőrizheti a licenc állapotát és lejárati dátumát, megtekintheti a védelem alatt álló eszközöket, és támogatási kérést küldhet, ha segítségre lenne szüksége.

Biztonságos Windows-fájlkiszolgáló

Védje meg Windows-fájlkiszolgálóit a zsaroló- és cryptolocker vírusoktól: a Rendszerfigyelő észleli és blokkolja a rosszindulatú tevékenységeket, emellett lehetővé teszi a rosszindulatú műveletek visszaállítását.

A Szoftverfrissítő listázza a telepített alkalmazásokhoz elérhető új frissítéseket, hogy könnyedén eltávolíthassa a nem használt vagy elavult rendszeradatokat.

Dolgozzon biztonságosan mobileszközökön

Útközben kell dolgoznia? A Kaspersky mobilbiztonsági technológiái garantálják készülékei védelmét, bárhonnan is dolgozik – még akkor is, ha saját mobileszközét használja munkavégzésre. Védelmet biztosítanak az Android-rendszerű okostelefonok és táblagépek számára, beleértve az elveszett eszközök zárolását, törlését és helymeghatározását.

Biztonságos böngészés, levelezés és adatvédelem

Védekezzen a vállalati adatai és hálózata feltörésére irányuló kísérletek ellen a rosszindulatú webhelyek blokkolásával. Blokkolhatja a gyanús eredetű letöltéseket, valamint kiszűrheti az adathalász e-maileket és rosszindulatú csatolmányokat. Megkeresheti és eltávolíthatja a nemkívánatos és kockázatos böngészőkiterjesztéseket, a speciális „nincs nyomon követés” funkció segítségével pedig gondoskodhat a személyes adatok védelméről.

Tárolja és továbbítsa biztonságosan az érzékeny fájlokat

A biztonsági másolat és titkosítási technológiák segítségével megóvhatja érzékeny adatait, így elkerülve az azokkal való visszaélést, valamint az ebből eredő bírságokat és üzleti veszteségeket. Az adattár extra biztonsági réteget nyújt egy jelszóval védett tárhellyel számítógépén, hogy óvja a bizalmas adatokat a kéretlen személyektől.

Védelem, amelyben megbízhat – és ezt bizonyítani is tudjuk

Nincs még egy olyan forgalmazó, amely a független teszteken jobban teljesítene a Kasperskynél. 2018-ban a Kaspersky termékei 88 független teszten és értékelésen vettek részt. Termékeink 73 első helyet szereztek, és 77 alkalommal végeztek az első három helyezett között.