Microsoft Office Home & Business 2016 MAC EU Digitális licensz

Akció!

78.000Ft 60.000Ft

Microsoft Office 2016 Home and Business for Mac”

Szövegek összefoglalása, prezentációk készítése, táblázatkezelés, e-mail tartalmak kezelése és jegyzetek feljegyzése – ez mind lehetséges az új Office Home and Business 2016 Mac segítségével. Használja az Office Suite minden előnyét a Mac gépe sajátosságainak kombinálásával. A Mac-re tervezett szoftverek ideális választást jelentenek a privát és kisvállalati felhasználásra. Az alábbi szoftverek képezik a csomag részét: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, és most először a OneNote. A programok kifejezetten a Mac számítógépek funkcióihoz lettek kifejlesztve.

Az Office Home and Business 2016 Mac kimagasló tulajdonságai:

  • A több ezer, professzionális online sablon óriási segítséget jelent a kezdő felhasználóknak
  • A szövegek és grafikonok megjelenítése a Mac retina kijelzőjére lettek tervezve ahol nagy felbontásban végezheti feladatait
  • A navigációban a Mac multi touch (több ujjal való irányítás) segít eligazodni a dokumentumok sokasága között
  • Intuitív elrendezés a menüsorban: tegye minden rendszerbeli parancsát gyorsan kivitelezhetővé
Kategória:

Leírás

Outlook – több mint egy e-mail rendszer

Igazgassa kényelmes módon e-mailjeit, kapcsolati listáját, időpontjait és feladatait a program támogatásával. A felugró üzenetek hatására fiókja forgalma mindig nyommal követhető lesz. Helyezze régebbi e-mailjeit az archívum mappába, ezzel felügyelve tárhelye kihasználtságát. Állítsa szolgálatba naptárját és igazgassa időpontjait ezzel párhuzamosan.

Új lehetőségek a Word-ben, Excel-ben és PowerPoint-ban

A piszkozati fül által gyors hozzáférése van a piszkozati elemekhez, így másodperceken belül egy professzionális dokumentumot hozhat létre. A jobb csapatmunka érdekében a fejlett adatmegosztási funkcióval megjegyzést tud hátrahagyni dokumentumaiban. A nézeti funkcióval a Bing a szövegkeresési funkcióival a háttérben információt keres, miközben Ön zavartalanul tud a szövegeken dolgozni.

Az Excel segít Önnek az ’ajánlott diagram’ funkciójával az optimális diagrammintát a dokumentumához megtalálni. Készítsen a Microsoft Office Home and Business 2016 for Mac-ben a  megújult képlet generálóval praktikus képleteket, hogy az később automatikus értékelést állítson össze.

Használja a PowerPoint-on a megújult előadói megjelenítést a prezentáció munkafolyamatának  jó átláthatósága érdekében. Csináljon jegyzeteket a OneNote-ban, állítson be időzítőt és nézze meg előre a következő fóliát. Hallgatósága ezzel szemben csak az aktuális fóliát láthatja. Kapcsolja egybe animációkkal a prezentációit és változtassa meg a dizájnt a dizájnvariáció opcióval.

Mostantól Microsoft Office Home and Business 2016 for Mac-el a OneNote is elérhető

Most először elérhető a digitális jegyzetfüzet, a OneNote Mac-re is. Tartsa minden jegyzetét szem előtt, fűzzön hozzájuk szövegeket, fotókat, internetes linkeket és egyéb elemeket, majd rendezze őket tetszés szerint külön kategóriákba.

Teljes összeköttetés a felhőszolgáltatással

A munka világa egyre inkább mobilissá válik, és már régóta sokaknak nem csak egy állandó helyen található a munkahelye ahol a munkatársak egybegyűlnek. A OneDrive nevű felhőszolgáltatással egy rugalmas munkakörnyezetet teremthet meg magának ahol a dokumentumok hozzáférése bárhonnan lehetséges. Dokumentumait akár iPhone-ról vagy iPad-ről is elérheti.

Utánvétes szállítási módra nincs lehetőség (digitális termékkulcs).

A termék egy virtuális aktiváló kód (licenckulcs), amely telepítő lemezt nem tartalmaz, így fizikai formátumban nem kerül elküldésre.

A jogszabályi előírások értelmében letölthető szoftver termékekre nem vonatkozik csere- illetve elállási jog, ezért kérjük fordítson különös figyelmet a vásárolni kívánt szoftvertermék verziójának kiválasztására!