Microsoft Office Outlook 2019

25.000Ft

Termékinformációk: “Microsoft Outlook 2019”

A redmondi szoftvergyártó az Outlook 2019-es verziójával olyan megoldást mutat be, amely a program elődjéhez, az Outlook 2016-hoz képes számos újdonsággal szolgál. A szoftver fő erénye továbbra is az e-mailek megbízható küldése és fogadása marad, melynek során több fiók is kényelmesen összekapcsolható és kezelhető.

A Microsoft Outlook lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a postaláda átláthatósága érdekében mappastruktúrákat hozzanak létre, továbbá lehetőséget biztosít feladatlisták készítésére, címjegyzékek kezelésére és a határidők naptárban történő rögzítésére is. A különböző eszközök közötti szinkronizálásnak köszönhetően a fontos információk az okostelefonon vagy a notebookon is mindig elérhetők, amikor csak szükség van rájuk.

Kategória:

Leírás

Hasznos újítások a Microsoft Outlook 2019-ben
A kommunikációt a fejlett szervezési funkciók is megkönnyítik, többek között az a funkció, melynek segítségével megtekinthető, hányan válaszoltak már egy meghívóra. Ugyanilyen hasznos a titkos másolatok (BCC) meglétére figyelmeztető funkció, amely megakadályozza, hogy a felhasználó véletlenül küldjön el egy választ az eredeti e-mail összes címzettjének. A számlaemlékeztető funkciónak köszönhetően a Microsoft Outlook megbízhatóan felismeri a fogadott számlákat, a fizetési határidőket pedig beírja a naptárba, ami jelentősen csökkenti a fizetési határidők elmulasztásának kockázatát. Ez a számlaemlékeztető funkció a magánvállalkozók és a kisvállalkozások számára különösen hasznos.

Testreszabható felhasználói felület
A levelezőszoftver átdolgozásának keretében a Microsoft az alapjaitól újratervezte és optimalizálta az előző verzióban megismert menüszalagos felületet. Ennek megfelelően a jelenlegi verzióban a felhasználók választhatnak a hagyományos felület és az egyetlen menüsorra korlátozott felület között. Emellett a Microsoft Outlook 2019 felhasználóinak arra is lehetőségük van, hogy a képernyő felső szegélyén elhelyezkedő menüszalag elemeit, valamint a bal oldalon található új navigációs lista elemeit igény szerint testreszabják.

Fokozott védelem a rosszindulatú programok és az adathalász üzenetek ellen
A biztonság terén is számos előrelépés történt, de az aktuális Outlook-verzióból mindenekelőtt a hivatkozások biztonságát felügyelő új funkciót kell kiemelnünk. Miközben a beágyazott hivatkozások sokkal jobb előnézetet kaptak, a program a háttérben valós idejű ellenőrzést futtat, amely gondoskodik a rosszindulatú programok és az adathalász hivatkozások megbízható kiszűréséről.

További újdonságok iOS rendszeren
A Microsoft Outlook iOS-verziója néhány további funkciót is kapott, amelyek közül mindenképpen említést érdemel a naptárba integrált gépi tanulás. Olyan funkcióról van szó, amely lehetővé teszi a Microsoft Outlook 2019 számára, hogy például automatikusan javaslatot tegyen egy értekezlet helyszínére a résztvevő személyek száma és a felhasználó tartózkodási helye alapján.

Platform Windows 10
Processzor Legalább 1 GHz-es, 32 bites (x86) vagy 64 bites (x64) processzor – ennél sokkal gyorsabb processzor ajánlott
Memória Legalább 2 GB RAM ((32 bit / 64 bit), 4 GB RAM javasolt (32 bit / 64 bit)
Videokártya DirectX 9-kompatibilis videokártya (minimum) WDDM 1.0-illesztőprogrammal, DirectX 10-kompatibilis videokártya (optimális)
Hangkártya n/a
Merevlemez Legalább 16 GB szabad lemezterület a telepítési meghajtón (32 bit), 20 GB szabad lemezterület (64 bit)
Megjelenítő 800 x 600 pixel (minimum)
Optikai meghajtó DVD-meghajtó (DVD-ről történő telepítéshez)