Microsoft Visio Professional 2019

Akció!

150.000Ft 40.000Ft

 • Visio 2019 Professional elektronikus licenc (Retail/Volume)
 • A gyártó weboldaláról letölthető teljes Visio 2019 Pro szoftver (ESD)
 • Elektronikus kézbesítés 24 órán belül e-mailben.
 • Nyelvek: Magyar, Angol, Német, Olasz, Francia, Holland, Szlovák…
 • A licenc újrafelhasználható, újra telepíthető, átvihető.
 • Visio 2019 Professional újrahasznosított szoftverlicenc.
 • Aktiválható 1db PC-n.
Kategória:

Leírás

Visio 2019 Professional program

Visio 2019 Professional (Office) irodai program és licenc, termékkulcs. Végleges, egyszer megvásárolható lifetime  elektronikus licenc, termékkulcs és a gyártó honlapjáról letölthető teljes program. A program 1db PC-re aktiválható.

A Visio 2019 Professional megkönnyíti a csapatmunkát mert olyan együttműködési lehetőségeket kínál, amelyekkel többen dolgozhatnak egyszerre egyetlen diagramon, verzióütközés nélkül. A Visio 2019 Professional programban frissített alakzatok is találhatók, továbbá a diagramok és alakzatok megjelenése hatékonyabban módosítható.

A “Microsoft Visio 2019 Professional” rendelkezik minden olyan alapvető funkcióval akár csapatok számára, amelyekkel könnyebben készíthetik el és oszthatják meg az összetett információkat egyszerűen ábrázoló professzionális és sokoldalú diagramokat. A Visio 2019 Pro összes funkcióján kívül frissített alakzatokat, sablonokat és stílusokat tartalmaz és kiváló támogatást nyújt a csapatok együttműködéséhez. Többen dolgozhatnak ugyan azon diagramon, továbbá lehetővé teszi a diagramok egyszerű csatlakoztatását az élő adatokhoz.

A Visio dizájnja és a felhasználói felülete a Windows 10 operációs rendszerhez igazított. A két program tökéletesen illeszkedik egymáshoz. Az érintőképernyős eszközökre való fejlesztés rugalmas munkát hoz létre. Használja Pc-jét, laptopját, táblagépét vagy okostelefonját a diagramok előállításához. Az intuitív felhasználói felület gyors navigációt tesz lehetővé. Maradjon a Visio 2019 Professional programmal mindig kreatív és növelje produktivitását optimalizálja feladatait.

A folyamatábra-kezelő szoftverek természetesen kiválóan alkalmasak a nagyobb volumenű üzleti folyamatok ábrázolására, de a projektek fázisait is nagyszerűen lehet velük megjeleníteni és a projektek előrehaladásának nyomon követésére is használhatók. Ha az összes érintett pontosan láthatja az eddig végrehajtott feladatokat és az elvégzendő következő lépéseket, az elakadás valószínűsége jelentősen csökken.

Nyelvek
Magyar, Angol, Német, Olasz, Francia, Lengyel, Szlovák, Orosz, Holland

ESD szoftver
Elektronikus Szoftver Kézbesítés, letöltés. (Nincs szükség személyes átvételre, gyors használatbavétel.)

Átvétel, kézebesítés
Az ESD termékekhez kizárólag elektronikus úton lehet hozzájutni, mint a letöltés vagy e-mail. A termékek minden tekintetben és funkciókban teljes mértékben megegyeznek a fizikai verzióval, a használt licencek esetében is, csak az átvétel módja más. Az ESD lényege a gyorsan és egyszerűen beszerezhető kulcsok és termékek, valamit a költséghatékonyság és környezetvédelem.

Szoftver aktiválása
A megvásárolt szoftver letöltése után elindítható a telepítés a számítógépre, illetve notebook-ra. A telepítés közben vagy utánna lehetséges megadni a szoftver licenc kulcsot. A termékkulcsot megtalálja a kézbesítési emailben valamint a számlán. A vásárlás után kapott kézbesítési email levélben és a weboldalon is megtalálhatja a telepítéshez és aktiváláshoz segítséget nyújtó információkat.


Minimális rendszerkövetelmények

 • 2 GB RAM
 • 3,0 GB szabad merevlemez-terület
 • Grafikus kártya: a GPU-gyorsított interfészhez DirectX 10 támogatás
 • Windows 10, Windows Server
 • Nem kompatibilis az Apple MAC számítógépekkel.