MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 PROFESSIONAL

Akció!

240.000Ft 80.000Ft

Kényelmes programozás a Visual Studio 2019 Professional segítségével

A Visual Studio 2019 Professional  a szoftverfejlesztés intelligens segítője. A népszerű Visual Studio 2017 kínálatát hasznos új funkciókkal egészíti ki. Ezekkel a szoftvercsomag felhasználói hatékonyan kódolhatnak és gyorsan megtalálhatják az esetleges hibákat. Számos programozási nyelvhez használható. A Visual Studio 2019 Professional beszerzésével a fejlesztők és a vállalatok egy integrált, több platformot lefedő fejlesztőkörnyezethez jutnak.

Elektronikus licensz.Kiszállítás 24 órán belül.

Kategória:

Leírás

Könnyebb együttműködés és közreműködő mesterséges intelligencia

A Visual Studio ezen verziója könnyebb navigációt kínál és különböző eszközökkel segíti a látássérült fejlesztőket. Emellett a korábbi verziókkal összehasonlítva jobb refaktorálást biztosít. A program következetes fejlesztésének részeként gyorsul a megoldások betöltése, a build-idők pedig csökkennek. A hatékony programozás fontos eszközének számító hibakeresés is több új lehetőséget kínál. A LiveShare révén még könnyebbé és produktívabbá válik a valós idejű együttműködés. A csoportban történő kódírásra vonatkozó korábbi funkciók kibővültek és javultak. Az IntelliCode funkcióval a Visual Studio 2019 Professional hatékonyabbá teszi az egyénileg és csoportban dolgozó fejlesztők munkáját, amelyet a mesterséges intelligencia is segít. A szoftver által adott kódtippek révén javítható a kódminőség. Annak érdekében, hogy a felhasználó minden egyes projekthez a megfelelő nyelvet használhassa, a fejlesztőkörnyezet továbbra is támogatja a régebbi, pl. C vagy C++ és az újabb nyelveket, pl. C#.

Fejlesztés különböző platformokon

A Visual Studio 2019 Professional megvásárlásával a fejlesztők több platformra írhatnak alkalmazásokat. A szoftver meggyőző környezetet biztosít a különböző fejlesztői igényekhez. Ezáltal mind egyedül, mind pedig csoportban dolgozva könnyebbé válik a mobilfejlesztés. Az IDE Visual Studio számos eszközt kínál az alkalmazáskódok javításához. A felhasználók korlátlanul fejleszthetnek natív alkalmazásokat iOS, Android és Windows rendszerű eszközökre. A kódok és a hibakeresések megoszthatók a csapattal. A PC-re, mobileszközökre vagy böngészőre programozandó megoldásokhoz felhasználhatók a már megírt alkalmazások kódjai. A meglévő kód beépítését a Visual Studio rendkívül egyszerűvé teszi.

Professzionális fejlesztői eszközkészlet kis- és középvállalatok számára

A Visual Studio 2019 Professional megvásárlásával a vállalatok többek között a hatékony fejlesztői csoportmunka optimális feltételeit is megteremtik. A fejlesztőkörnyezet sokoldalú funkciói révén számtalan információ már közvetlenül a kódban megjeleníthető. A végrehajtott módosítások ezáltal átláthatóbbá, valamint személyek szerint rendezhetővé válnak. A kódhivatkozások és a lefuttatott tesztek is gyorsan megtalálhatók. A Visual Studio ezen felül más hasznos funkciókat is kínál, például agilis projekttervező eszközöket és grafikus ábrákat. Természetesen a Visual Studio licenc megvásárlása hozzáférést biztosít a jövőben kiadott frissítésekhez és hibajavításokhoz, így Ön egy olyan új szoftvert kap, amely hosszú távú befektetést jelent.

A Visual Studio 2019 Professional megvásárlása

A kisvállalatok és az önálló programozók rendkívül jól kihasználhatják a Visual Studio funkcióit és eszközeit. A Lizengonál ez a szoftver is egyszerűen letölthető. Az eredeti licencek minden előnyét biztosítja. Ezek közé tartozik az átfogó támogatás is. Ha bizonytalan a megfelelő szoftver kiválasztásában, a Lizengo tanácsadói már a vásárlás előtt is készségesen állnak rendelkezésére. A program letöltését és a mellékelt licenckulcs beírását követően a Lizengo hozzáértő munkatársai igény esetén a Visual Studio 2019 Professional telepítésében is segítséget nyújtanak.

Operációs rendserek:
Windows 10, verzió: 1507 vagy magasabb
Windows Server 2016
Windows 8.1 a (KB 2919355) frissítéssel
Windows Server 2012 R2 a (KB 2919355) frissítéssel
Windows 7 SP1 a legújabb frissítésekkel

Processzor:
legalább 1,8 GHz-es dual core ajánlott

RAM:
legalább 2 GB, 4 GB ajánlott

Merevlemez:
a beépített funkcióktól függően legfeljebb 130 G

Grafikus kártya:

legalább 1280 x 720 pixel felbontás, ajánlott felbontás: 1366 x 768 pixel