Norton 360 Deluxe + 50 GB Cloud storage 5-Gép 1 Év

19.000Ft

A Norton 360 Deluxe maximum 5 PC, Mac®-gép, okostelefon vagy táblagép védelmét biztosítja

Elfogyott

Kategória:

Leírás

Fenyegetések elleni valós idejű védelem

Az antivírus szolgáltatást is tartalmazó fejlett biztonság segítséget nyújt az eszközeit fenyegető aktuális és jövőbeli fenyegetések ellen, valamint személyes és pénzügyi adatai védelméhez az interneten.

Secure VPN

Anonim módon és biztonságosabban böngészhet a naplózást nem végző virtuális magánhálózat (VPN) segítségével. A banki szintű titkosítás segít az adatok, például a jelszavak és a bankszámla-információk megőrzésében.

Szülői felügyelet

Kezelheti gyermekei online tevékenységeit. Segítsen nekik a digitális világ biztonságos felfedezésében és megismerésében PC-n vagy okostelefonon. **

Jelszókezelő

Eszközök jelszavak, hitelkártya-információk és egyéb hitelesítő adatok egyszerű generálásához, tárolásához és kezeléséhez online – még biztonságosabban.

50 GB Felhőalapú biztonsági mentés PC-n

A merevlemez-meghibásodások, az eszközök ellopása és a zsarolóprogramok miatt fellépő adatvesztés elleni megelőző intézkedésként tároljuk a fontos fájlokat és dokumentumokat.‡‡, 4

Intelligens tűzfal

Megfigyeli az Ön számítógépe és a többi számítógép közötti kommunikációt, és blokkolja az illetéktelen forgalmat elősegítve a személyes fájlok és pénzügyi információk védelmét.