WINDOWS 10 ENTERPRISE 2019 LTSC

Akció!

55.000Ft 25.000Ft

A Windows 10 Enterprise a Microsoft új operációs rendszerének speciálisan vállalkozások számára fejlesztett változata. Ez a verzió a Windows 10 Pro szolgáltatásai mellett további funkciókat tartalmaz, amelyek megkönnyítik a mindennapi üzleti feladatokat, és hatékonyabb munkavégzést tesznek lehetővé. Az érintőképernyős eszközökkel való kompatibilitás minden eddiginél nagyobb rugalmasságot biztosít, így szinte bárhol dolgozhat ötletein.
A modern és felhasználóbarát felületen egyszerű a munkavégzés, a visszatérő Start menü pedig gondoskodik az áttekinthetőségről. A Windows 10 Enterprise automatikusan alkalmazkodik minden eszközhöz és azok sajátosságaihoz. Így például az asztali számítógépen más nézet fog megjelenni, mint egy táblagépen. A szinte változatlan rendszerkövetelményeknek köszönhetően a Windows 10 Enterprise régebbi gépeken is fut, és nincs szükség új hardverre a rendszer stabil működéséhez.

Kézbesítés 24 órán belül.

Leírás

A Windows 10 Enterprise Edition speciális funkciói

  • „Direct Access”, amellyel a mobil munkatársak átlátható és biztonságos módon férhetnek hozzá a vállalati hálózathoz
  • Az „AppLocker” a Microsoft szoftverkorlátozási házirendjeinek (SRP – Software Restriction Policies) továbbfejlesztett utódja, amellyel a rendszergazdák megakadályozhatják a nem kívánt szoftverek indítását vagy telepítését
  • A „Fiókiroda-gyorsítótár”, amelyhez 2012-től Windows Server szükséges, egy távoli kiszolgálón található fájlhoz történő hozzáférés előtt ellenőrzi, hogy egy gyorsabb, már csatlakoztatott helyi PC nem rendelkezik-e a fájl azonos, ideiglenesen tárolt példányával
  • A „Device Guard” segítségével megadhatók a biztonságos alkalmazásforrások
  • A „Windows To Go” lehetővé teszi a Windows 10 Enterprise USB-meghajtóra történő telepítését

Windows 10 Enterprise, a teljes körű megoldás vállalkozások számára
Az említett exkluzív szolgáltatások mellett a Windows 10 Enterprise olyan további üzleti funkciókat is kínál, mint a tartományhoz való csatlakozás, a csoportházirend-kezelés, a BitLocker, az Internet Explorer EMIE vállalati üzemmódja, a távoli asztal, a dedikált 8.1-es hozzáférés, valamint a Hyper-V-ügyfél. A Windows 10 Enterprise természetesen számos egyéb új funkcióval is rendelkezik: ilyen például a hanggal vezérelhető Cortana személyi asszisztens, az új Microsoft Edge böngésző, az érintőképernyős eszközök Continuum üzemmódja, valamint a biztonság növelését szolgáló arc- és ujjlenyomat-felismerés.
A különféle egyéb programok, többek között a Posta, a Naptár, a Zene, a Fényképek és a Videó, valamint a grafikai optimalizálásra szolgáló új DirectX 12 szintén a Windows 10 Enterprise részei. A Windows 10 Enterprise felhasználói emellett az Azure Active Directory felhőalapú tanúsítvány- és identitáskezelő szolgáltatáshoz is csatlakozhatnak. Az egyszeri bejelentkezés segítségével a felhasználók számos felhőalapú SaaS-alkalmazáshoz férhetnek hozzá, többek között a Dropbox, az Office 365 és a Concur szolgáltatásokhoz.

Professzionális informatikai támogatás a Windows 10 Enterprise segítségével
A Windows a jövőben inkább szolgáltatásként fog működni, ezért a Windows 10 után nem terveznek újabb verziókat. A Microsoft a jövőben azonban nem kizárólag a rendszeroptimalizálásra és a hibaelhárításra fogja helyezni a hangsúlyt. A „Windows mint szolgáltatás” elv olyan új funkciók hozzáadását jelenti, amelyeket a rendszer a vásárlás pillanatában még nem tartalmazott. A Windows 10 Enterprise így folyamatosan bővül és egyre jobb lesz.

Platform Windows
Támogatott operációs rendszer Windows 10
Processzor Legalább 1 GHz-es processzor vagy SoC
Memória 1 GB 32 bites vagy 2 GB 64 bites rendszerhez
Lemezterület 16 GB a 32 bites operációs rendszer, illetve 20 GB a 64 bites operációs rendszer esetében
Videokártya DirectX 9 vagy újabb verzió, WDDM 1.0 illesztőprogrammal
Hangkártya n.a. (nincs adat)